VALTOS- Osana puhtaampaa Suomea!

valtos valk

VALTOS on Tampereen ammattikorkeakoulussa perustettu oppiyritys. VALTOS lähti käyntiin halusta helpottaa kierrätystä ja tehdä siitä nykyaikaista eli tyylikästä.

Olemme yhdessä kehittäneet kierrätyskokonaisuuden, joka on näkemyksemme helposta ja tyylikkäästä kierrätyksestä. Yritykset ovat vastuussa omasta kierrätyksestään ja voivat tällä viestiä asiakkailleen omista arvoistaan. Asiakkaat ovat entistä tietoisempia kierrätyksen tärkeydestä ja valitsevat myös yhteistyökumppaneikseen yritykset, jotka jakavat samat arvot kanssaan.

Tuotteellamme voitte olla mukana edistämässä puhtaampaa Suomea!

kuva1.png

Tästä voit lukea lisää yritysten kierrätyksestä: Jätehuolto

kuva4.png

VALKEE-sarjamme voit koostaa juuri sen kokoisista tuotteista, joka palvelee yrityksenne tarpeita parhaiten. Yllä olevassa kuvassa näette M-kokoisen pakettimme, joka on räätälöity pieneen toimistotilaan joka työllistää 1-3 henkilöä. Voitte valita jätteet, joita yrityksenne tuottaa eniten ja koostaa kokonaisuutenne niiden pohjalta.

 

Suunnittelussa autamme mielellämme. Jos haluatte olla osana puhtaampaa Suomea,

valitse VALTOS!

porukka kuva (kokonainen)

some slide 1.PNG