Uusi vuosi, uusi ilme yrityksellesi!

Cocoava375_1

Vuosi 2018 on jo ovella ja se kannattaa aloittaa tyylillä. Kokoa siis yrityksellesi kokonaan uusi ilme avullamme.

Jokaisesta 12.12. mennessä tehdystä tilauksesta saat 30  % alennusta koodilla cocoava30!

Cocoava375 Opy on tamperelainen, sisä- ja toimistotöiden työvaatteisiin keskittyvä yritys. Me tarjoamme tyylikkäitä ja nykyaikaisia kokonaisuuksia yrityksenne tarpeiden mukaan. Valikoimassamme on basic- ja business-mallistot sekä suunnittelupalvelu, jonka avulla voit luoda yrityksellesi täysin tarpeidesi mukaiset työvaatteet.

Panostamme vahvasti myös työhyvinvointiin. Kaikki vaatteemme onkin valmistettu 37.5-teknologialla, joka pitää ruumiinlämpötilan 37,5 asteessa ja suhteellisen ilmankosteuden 37,5 prosentissa. Tämä tekee työnteosta mielekkäämpää ja sitä kautta tuottavampaa.

Meidän avullamme saat siis yrityksellesi sekä tyylikkäät että hyvinvoivat työntekijät!

Tästä pääset tutustumaan mallistoomme!

Cocoava375_2