Viihtyisämmät toimitilat

Toimistologo
Häiritseekö työkaveriesi rupattelu tai hälinä? Yskittääkö tunkkainen sisäilma? Hukkuuko työtehokkuutesi toimiston häiriötekijöihin? Kalenterin kääntyessä vuoteen 2018 olisi korkea aika tuoda toimistosi tälle vuosikymmenelle.

Vuosi 2018 tuo mukanaan myös uuden lakiasetuksen, joka määrittää uudet melutasot avotoimistoille. Mikäli haluat parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja työtehokkuutta, sekä pitää toimistosi poissa asetuksia valvovien byrokraattien verenhimoisista kynsistä ota meihin yhteyttä vielä kuluvan vuoden aikana, niin laitamme toimistosi kuntoon!

Tuotteistamme löydät sisäilmaa parantavat ilmanpuhdistimet, sekä ilmankostuttimet. Akustiikan osalta tuotteisiimme kuuluu akustiikkapaneelit, jotka ovat saatavissa eri väreissä ja muodoissa. Muita akustiikkatuotteitamme ovat akustiikkaverhot, joilla jaat kätevästi avotoimistosi rauhallisiin työskentelytiloihin, sekä akustiikkavalaisimet, jotka tyylikkyytensä lisäksi vaimentavat toimistosi hälinää. Tarkemmat tiedot tuotteista löydät täältä.