FERGO – Tärkein kumppani toimistoosi!

Jopa 60% menetetyistä toimistotyöpäivistä johtuu huonosta toimistoergonomiasta. Työn vaatimusten ja työntekijöiden tarpeiden mukaan suunniteltu toimisto on tarkoituksenmukainen, viihtyisä, terveellinen ja tehokas.

Fergo OPY on suomalainen toimistosuunnitteluun ja -ergonomiaan erikoistunut toimistotarvikeyritys. Suunnittelemme, modernisoimme ja kalustamme niin uudet kuin vanhatkin toimistotilat. Asiakasyrityksen yksilöllisten tarpeiden mukainen ergonomiasuunnittelu tukee työterveyttä ja parantaa tehdyn työn laatua ja tehokkuutta.

Ergonomiatuotteiden lisäksi valikoimistamme löytyvät kaikki toimiston perustarvikkeet – kopiopaperista kahviotuotteisiin. Toimitamme toimistotarvikkeita tilauksesta ja hyllytyspalveluna. Asiakkaamme voivat halutessaan ulkoistaa toimiston käyttötavaran seurannan ja hankinnan täysin meille.

Huomioimme ympäristönäkökulmat kaikessa toiminnassamme. Valtaosa tuotteistamme on kotimaisia – loput on valmistettu ja hankittu valvotusti EU-alueelta. Suunnittelussa otamme huomioon toimiston hiilijalanjäljen ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan tilan vanhoja elementtejä. Kierrätämme asiakkaidemme vanhat kalusteet ja toimistotarvikkeet uusien hankinnan yhteydessä.

Olemme tärkein kumppani toimistoosi!

fergo@projects.tamk.fi
fergo.blogs.tamk.fi