Vihreitä valintoja, yhdessä.

Maapallon luonnonvarat ehtyvät kovempaa tahtia kuin koskaan ennen – tähän on tultava muutos. Yritykset ovat yksiä suurimpia vaikuttajia ja muutoksen täytyy lähteä niiden toiminnan muuttumisesta. Elektroniikan kierrättäminen ja uusiokäyttö ovat helppoja ensi askelia. Muutosta tekemään on syntynyt EkoRauta Opy, joka on kestävän kehityksen edelläkävijä ja esikuva.

EkoRauta ostaa, huoltaa, korjaa ja myy käytettyjä tietokoneita, puhelimia ja tarvikkeita yrityksille. Käytetty elektroniikka saa uuden elämän huollettuna ja päivitettynä EkoRaudan ansiosta. Yritykset saavat edullisen ja turvallisen vaihtoehdon luontoa rasittavalle elektroniikan suurkuluttamiselle ja maapallon saastuttamiselle.

Ilmaston lämpeneminen ja jäätiköiden sulaminen ovat todellisia uhkia ihmiskunnalle ja nyt teidän yrityksellänne on mahdollisuus osallistua ilmastonmuutoksen hidastamiseen, vieläpä säästämällä selvää rahaa! Kaikilla meillä on vastuu osallistua talkoisiin ja tehdä voitavamme.

Kun ajattelet luontoa ja lompakkoa, EkoRauta.

valmisekologoee
Jos kiinnostuit, niin meidät löytää
Instagramista @ekorauta
Facebookista EkoRauta Opy
Nettisivut www.ekorauta.blogs.tamk.fi