Turvallista joulua!

Joulunodotus kasvaa ja samalla on hyvä muistaa paloturvallisuus. Kynttilät ja erilaiset sähkölaitteeet lisäävät tulipalon riskiä.

Muistattehan täten päivittää tilojenne paloturvallisuuden ajan tasalle.

Meidän paloturvallisuuspakettimme ovat halpa vakuutus tilojenne, varastonne ja työntekijöidenne turvaksi. Laajasta tuotevalikoimastamme voimme räätälöidä juuri teidän tilaanne ja tarpeisiinne sopivan paloturvallisuuspaketin. Meidän paloturvallisuuspaketeilla turvaatte tilanne, varastonne ja työntekijänne mahdollisien tulipalojen varalta. Vakuutusyhtiö vaatii, että toimitiloissa on lainmukainen paloturvallisuusjärjestelmä. Kaikki meidän paloturvallisuuspakettimme kattavat lain vaatiman paloturvallisuuden. Paloturvallisuus on erittäin tärkeä asia ja se koskee meitä kaikkia. Toivomme että otatte tämän asian vakavasti.

Joulunodotusta toivottaen

PaloveXrajattu