Työhyvinvoinnin parantamiseksi

Moikka!

Olemme Klik-IT OPY – yritys, joka on erikoistunut työhyvinvoinnin kehittämiseen kilpailukykyisin hinnoin. Yrityksemme aloitti toimintansa viime lokakuussa seinämoduulien parissa. Päätimme kuitenkin laajentaa toimintaamme ergonomisiin kalusteisiin jo olemassa olevan tuotantomme avustuksella.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja työhyvinvoinnin parantamiseksi! Satulatuolimme SOFT ja SOFT Twin mahdollistavat istumistyöläisten työnteon ergonomisesti. Seisomatyöläisten ergonomiaan on puolestaan suunniteltu Arnold -sähköpöytämme. Nämä vaihtoehdot parantavat työympäristön ergonomiaa, jolla on positiivisia vaikutuksia työterveyteen ja työhyvinvointiin.

Tiesitkö, että ergonomian parantaminen vaikuttaa väheneviin työpoissaoloihin sekä sairasloma-aikojen lyhenemiseen. Tämä mahdollistaa kulujen karsimisen yritykselle, joka taas kasvattaa yrityksen vuotuista tulosta! Työhyvinvoinnin parantaminen onkin nykyaikaisen yrityksen viisas sijoitus.

Jos työympäristönne työergonomiassa on puutteita tai käytätte vielä tavallisia, vanhanaikaisia työpöytiä ja tuoleja, älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä laittaa työergonomian kuntoon!

Huikeaa viikonjatkoa!

Klik-IT OPY