Hanki Express

Hanki Express – luotettavaa laatua

Hanki Oyj | Arabiankatu 4 | 20001 | Turku

Mikäli toimit jälleenmyyjänä, voit hakea oman toimialasi tuotteista jälleenmyyjäalennusta oheisella lomakkeella. Vai kaipaatko uusia tuotteita? Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen hanki@kykylaakso.fi .

Hanki jälleenmyyjäalennus ja lisäykset tuotevalikoimaan lomake (xlsx)

2Hanki Express on yksi Suomen johtavista maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Valttina on nopeus, laatu ja kotimaisuus. Pääkonttori sijaitsee Turussa, jossa sijaitsevat myös suurimmat varastotilat. Laajaan jälleenmyyntiverkostoomme kuuluu vähittäiskauppoja ja palveluyrityksiä ympäri Suomen.

Hanki haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta palvelua. Verkkokaupassa on esillä laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita yritysten käyttöön ja jälleenmyyntiin. Tuotevalikoima on keskittynyt erityisesti kustomoituihin tuotteisiin (printtimedia, kuosit, painatukset) sekä suomalaiseen laatuun. Muita tuotteita löytyy toimialasta riippumatta, mutta ei laadusta tinkimättä.

Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaana varmistat, että yrityksesi tarpeet huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Toimimme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä kehittäessämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja asiakkaat voivatkin pyytää nopealla aikataululla tuotelisäyksiä.

Ostaminen tapahtuu verkkokaupassa, johon rekisteröityneet asiakkaat saavat yrityskohtaiset tunnukset. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän aikana ja lasku tilauksesta saapuu samanaikaisesti asiakkaan sähköpostiin. Toimitusehtona käytetään TOP (toimitettuna perille) ja maksuehtona 14pv netto, sopimusasiakkaana voit tapauskohtaisesti pyytää maksuaikaa laskulle.

Isompien ja kalliimpien laitteiden (tulostimet, brodeerauskoneet, painolaitteet) leasingsopimukset onnistuvat myös, kysy näistä suoraa asiakaspalvelustamme!

Sopimusasiakkaan on myös mahdollista hakeutua jälleenmyyjäksi ja saada -40% alennus jälleenmyymistään tuotteista.