Hasselhoff

Hasselhoff – keskieurooppalaista tehokkuutta

Hasselhoff Oy| Hasselhoff Suomi | Kurvikatu 41 |00001 Helsinki

Mikäli toimit jälleenmyyjänä, voit hakea oman toimialasi tuotteista jälleenmyyjäalennusta oheisella lomakkeella vai kaipaatko uusia tuotteita? Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille täytettynä sähköpostitse osoitteeseen hasselhoff@kykylaakso.fi!

Hasselhoff jälleenmyyjälennus ja lisäykset tuotevalikoimaan lomake (xlsx)

3Hasselhoff on Keski- ja Pohjois-Euroopan suurimpiin kansainvälisiin tukkureihin lukeutuva konserni, jolla on toimipisteitä ja maahantuontia jo kymmenessä maassa. Hasselhoff Suomi aloitti toimintansa vuonna 2002. Hasselhoff Suomen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Helsingissä, mutta toimialue kattaa koko Suomen.

Tuotevalikoimaan kuuluvat toimistotarvikkeet, tietotekniikka, ammattitasoiset puhdistustuotteet, tekstiilit, terveystuotteet sekä tulostus- ja painotarvikkeet. Hasselhoff edustaa lähes sataa laadukasta ja luotettua tuotemerkkiä. Hasselhoffin tärkein päämäärä on tyytyväinen asiakas. Sähköinen liiketoiminta kattaa jo yli 80% myynnistä. Tavoitteena on tarjota yritysasiakkaille entistäkin merkittävämpää lisäarvoa nopeilla sähköisillä palveluilla.

Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaana varmistat, että yrityksesi tarpeet huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Toimimme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä kehittäessämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja asiakkaat voivatkin pyytää nopealla aikataululla tuotelisäyksiä.

Ostaminen tapahtuu verkkokaupassa, johon rekisteröityneet asiakkaat saavat yrityskohtaiset tunnukset. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 2-4 arkipäivän aikana ja lasku tilauksesta saapuu samanaikaisesti asiakkaan sähköpostiin. Toimitusehtona käytetään TOP (toimitettuna perille) ja maksuehtona 14pv netto, sopimusasiakkaana voit tapauskohtaisesti pyytää maksuaikaa laskulle.

Sopimusasiakkaan on myös mahdollista hakeutua jälleenmyyjäksi ja saada -40% alennus jälleenmyymistään tuotteista.