Neliöheikit

Neliöheikit – toimivaa toimitilavuokrausta

Neliöheikit Ty | Noppatie 4 | 30400 Kykylaakso

Kerro meille millaista toimitilaa etsit täyttämällä oheinen lomake niin otamme yhteyttä!

Neliöheikit vuokrasopimuspyyntö lomake (docx)
Lähetä täytetty lomake meille sähköpostilla osoitteeseen nelioheikit@kykylaakso.fi

11Neliöheikit on Kykylaakson toimitilavuokraukseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö.  Yrityksen omistuksessa on erilaisia kohteita ympäri kaupunkia.

Neliöheikit Ty:n tavoitteena on tarjota asiakkaan käyttöön toimivat ja hyväkuntoiset toimisto- ja varastotilat. Luotettava ja asiantunteva palvelu ovat olleet yrityksen valtteja jo pitkään. Kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut helpottavat asiakkaan työtä ja antavat heidän keskittyä olennaisempiin asioihin, oman yritystoimintansa pyörittämiseen.

Kykylaakson kolmelta eri toimialueelta löytyvät kiinteistöt ovat kaikki rakennustarkastajien hyväksymiä ja niiden rakennus- ja viimeistely vaiheessa on käytetty kotimaisia laadukkaita materiaaleja. Asiantunteva henkilökunta löytää varmuudella juuri asiakkaan toiveisiin sopivat toimitilat Kykylaaksosta.

Toimitilavalikoimastamme löytyy erikokoisia toimistoja ja varastoja, neliöhinnat vaihtelevat 8-20€ /m2 välillä. Toimistot ovat juuri pintaremontoituja ja perusvarusteluun kuuluu minikeittiö sekä wc-tilat. Asiakkaan ei tarvitse kuin sisustaa toimistonsa tarvittavilla kalusteilla ja kaikki on valmista.

Lentola – moderneja tilaratkaisuja Kykylaakson ydinkeskustassa

Pääskyvuori – rauhallinen ja virkistävä ympäristö toimistollesi Kykylaakson keskustan itäpuolella!

Maununkulma – tilavia toimistoja sekä lämmitetyt varastotilat Kykylaakson laitamilta!

Neliöheikit tarjoaa myös huoneistohotellipalveluja. Kysy tarkemmin hinnosta sähköpostitse.

Neliöhinnat vaihtelevat toimitilojen sijainnista riippuen, joten ota meihin yhteyttä ja vuokraa juuri yrityksellesi sopivan kokoinen toimitila sekä varasto!

 

kykylaakso_ALUEET