Oriental Imports

Oriental Imports – edullisemmin Aasiasta

Oriental Imports | Satamakatu 34 | 22710 Espoo

Mikäli toimit jälleenmyyjänä, voit hakea oman toimialasi tuotteista jälleenmyyjäalennusta oheisella lomakkeella tai kaipaatko uusia tuotteita? Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen oriental@kykylaakso.fi!

Oriental jälleenmyyjälennus ja lisäykset tuotevalikoimaan lomake (xlsx)

4Oriental Imports on pääosin Aasiasta tuotteensa toimittava tukkukauppa, jolla on maahantuontia Eurooppaan. Yrityksen Suomen päätoimipiste sijaitsee Espoossa, josta hoidetaan tilaukset ympäri Suomea.

Tuotevalikoimaan kuuluu tuhansia tuotteita yli 800 tuotemerkiltä. Laaja valikoima antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaille tuotteita mahdollisimman edullisesti. Pääsääntöisesti tuotteet ovat 1.luokkaa, mutta osassa tuotteita voi esiintyä virheitä ja vikoja suurien toimistuserien johdosta. Oriental Importsin kautta kansainvälinen kauppa on helpompaa kuin koskaan, tilaaminen verkkokaupasta säästää luontoa ja on nopeaa.

Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaana varmistat, että yrityksesi tarpeet huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Toimimme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä kehittäessämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja asiakkaat voivatkin pyytää nopealla aikataululla tuotelisäyksiä.

Ostaminen tapahtuu verkkokaupassa, johon rekisteröityneet asiakkaat saavat yrityskohtaiset tunnukset. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 4-6 arkipäivän aikana ja lasku tilauksesta saapuu samanaikaisesti asiakkaan sähköpostiin. Toimitusehtona käytetään TOP (toimitettuna perille) ja maksuehtona 14pv netto, sopimusasiakkaana voit tapauskohtaisesti pyytää maksuaikaa laskulle.

Sopimusasiakkaan on myös mahdollista hakeutua jälleenmyyjäksi ja saada -40% alennus jälleenmyymistään tuotteista.