Henkilöstövuokraus Kolmas Pyörä

Kolmas Pyörä – ammattitaitoiset työntekijät palveluksessanne

Kolmas Pyörä Ty | Ketolantie 6 A | 30200 Kykylaakso

Kun tarvitsette uutta työvoimaa, täyttäkää oheinen lomake! Vastaanotettuamme pyyntönne, valitsemme yrityksenne tarpeisiin sopivimmat työntekijäehdokkaat hakijakannastamme ja lähetämme sopivasta ehdokkaasta tarjouksen, jonka hyväksymällä saatte uuden työntekijän käyttöön tarvittaessa hyvin nopeallakin aikataululla.

Kolmas Pyörä yhteydenottolomake(docx)

Lähetä täytetty lomake meille sähköpostilla osoitteeseen kolmaspyora@kykylaakso.fi

6Henkilöstövuokraus Kolmas Pyörä Ty on luotettava välikäsi yrityksen ja työntekijän yhteen saattamiseksi. Luotettavan ja joustavan organisaation ansiosta toiminta on tehokasta ja nopean reagoinnin ansiosta useat asiakkaat ovat pitkäaikaisia ja edelleen tyytyväisiä palveluun.

Toimialasta riippumatta Kolmas Pyörä tarjoaa ammattitaitoista työvoimaa niin lyhempään kuin pitkäaikaiseen tarpeeseen nopealla aikataululla. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja on tunnettu laadukkaasta palvelusta, ammattitaitoisesta henkilöstöstä ja hyvistä työntekijäverkostoista. Kolmas Pyörän kautta järjestyy työvoimaa ympäri Suomea.

Tavoitteena on varmistaa, että sopivat henkilöt ovat yrityksenne käytössä silloin kun heitä todella tarvitaan. Työn kesto voi vaihdella päivistä viikkoihin, kuukausiin tai vuosiin.