Kuljetuskeskus Kyyti

Kuljetuskeskus Kyyti – kotimaan kuljetukset ketterästi

Kuljetuskeskus Kyyti | Teollisuuskatu 23 | 30200 Kykylaakso

Yrityksellesi sopivimman kuljetusratkaisun löydät tutustumalla tuotteisiimme. Meiltä löydät eri kokoiset kuukausittain laskutettavat kuljetuspalvelut, sekä kuljetuskaluston vuokraus- ja leasing-toiminnan lyhyt- ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Täytä oheinen lomake ja lähetä meille se sähköpostilla osoitteeseen kyyti@kykylaakso.fi

Kyyti kuljetus/leasing sopimuspyyntölomake (docx)

7Kuljetuskeskus Kyyti on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1984. Kyydin tavoitteena on tarjota asiakkailleen kannattavia ja kilpailukykyisiä sopimus- ja erikoiskuljetuspalveluita. Yrityksen pääpaikka sijaitsee Kykylaaksossa, mutta yrityksellä on myös sivutoimipisteitä.

Sopimuskuljetuksissa Kasikyyti on nopea ja helppo tapa kuljetusten hoitamiseen vuoden jokaisena arkipäivänä. Lähetys on vastaanottajalla klo 8.00 mennessä seuraavana arkiaamuna.
Kyydin vuokra- ja leasingkalustoon kuuluvat kompaktit pakettiautot, jotka sopivat niin tavara- kuin henkilökuljetuksiin.

Kasikyyti

Kasikyyti on nopea ja helppo tapa kuljetusten hoitamiseen vuoden jokaisena arkipäivänä.

Kaluston leasing ja vuokraus

Kyydin leasingkalustoon kuuluvat kompaktit pakettiautot tarpeeseen kuin tarpeeseen. Teemme pääsääntöisesti vuoden (12kk) kestoisia leasing-sopimuksia jotka sisältävät huollon ja vakuutukset sekä bensakuluja 30 000 km asti.

Kyydistä saat myös vuokrattua pienkuljetuskalustoa. Voit ajaa vuorokausivuokralla niin paljon kuin tarvitsee, sillä kilometrejä ei ole vuokrissa rajoitettu!

– Pakettiauto 9 kuutiota: 124 € / vrk

– Pakettiauto 18 kuutiota 192 € /vrk

kyyti_sopimukset